Menu

F FY FYNSMESTRE

image Set fra venstre mod højre: Isak Pedersen. Konrad Gersbo-Møller. Marcus Koch-Poulsen. Martin Søberg. Nikolaj Haugaard. Træner, Bjørn Henriksen.
BH
05. februar 2018 kl. 15:21
U13 drenge A vinder Fyns mesterskaberne i indendørs

Efterårs sæsonen var knap forbi, da The Invisibles, fik en ny målsætning, som var at blive Fyns mestre, i indendørs.
De havde gjort rent bord, i løbet af efteråret, og vundet deres række suverænt.

Før jul, lå de i B rækken, som var rimelig overkommelig, og de rykkede op, som nr 1, i rækken.

Efter nytår, var der lidt mere udfordring, at spore, for holdet, men efter 2 solide stævner, havde drengene sikkert kvalificeret sig, til Fyns mesterskaberne, i A rækken.

Datoen var den 3 februar, ca kl 09.00, i en iskold Årup hal. En af de vigtige spillere, Mads Østerholt var desværre fraværende.
Modstanderne hed MG&BK og Årslev. Der skulle spilles en dobbelt turnering, 8 min pr kamp.

Vindinge lagde ud med to sejre, 3-2 mod MG&BK og 3-1 mod Årslev, de så meget stærke og velspillende ud, og lignede en sikker vinder.

I tredje kamp kom der dog en nederlag, på 1-2, til MG&BK, som havde slået Årslev i deres første indbyrdes kamp, og ligepludselig, var der spænding om titlen igen.

Sidste kamp mod Årslev skulle derfor vindes. Årslev lage hårdt ud, og var længe foran 2-1, men på et lille minut fik Vindinge vendt kampen, til en 3-2 sejr.

Det betød, at MG&BK næsten selv kunne afgøre det, mod Årslev, i deres sidste kamp. Hvis de vandt med 2-1, blev Vindinge mestre, hvis den endte 3-1, skulle der spilles omkamp, da Vindinge og MG&BK ville være helt lige, indbyrdes, på mål og samlet målscore, hvis den endte 4-2, ville MG&BK tage titlen.

Da sidste kamp blev sat i gang, var der meget spænding, blandt spillere, forældre og især træneren var spændt. Det viste sig, at blive en meget nervepierene kamp, MG&BK første med 3-2, og der var stadig 3 min tilbage, men Årslev stod for presset, og kampen løb langsomt ud, til Vindinges fordel.

Det betød, at i den samlede stilling, blev Vindinges drenge, Fynsmestre, på grund af, at de havde scoret, 1 mål mere, end MG&BK.

"Det var først 2 sikre sejre. Så sjusker vi lidt, i 3 kamp. Og i den sidste spillede vi nogenlunde og fik vendt et truende nederlag, til en sejr. Da vi var afhængige af den sidste kamp, sad alle vore nerver uden på tøjet. Men heldigvis, endte det med det rigtige resultat". Udtalte træneren, for U13 drengene, Bjørn Henriksen.

Et kæmpe stort tillykke, til drengene og træneren, med titlen!

Luk