Menu

Ind- & udmeldelse/kontingent

Velkommen til Vindinge Boldklub :-)

Indmeldelse (se indmeldelsesboksen her på siden)

Du tilmelder dig i en af ​​vores afdelinger, hvorefter vi sætter dig ind på det rigtige hold (efter køn og alder). Er man ikke registreret medlem (indmeldt), kan man ikke kobles på holdkort og dermed ikke spille kamp.

Betaling/kontingent

Første gang du skal betale kontingent, modtager du en mail med et betalingslink. Når du betaler tilmeldes dit betalingskort samtidig til en abonnementsordning. Det betyder, at kontingenter automatisk trækker på dit betalingskort. Der kan anvendes VISA/Dankort, VISA-kort og Mastercard. 

Du modtager en mail nogle dage før trækningen. Det er dit eget ansvar, at klubben har din rigtige mail.

Kontingent betales kvartalsvis i februar, maj, august, november. 

Hvad hvis jeg melder mig ud eller får nyt betalingskort?

Hvis du melder dig ud, inden der krævers kontingent, trækkes der naturligvis ikke nogen penge fra dit kort. Udmeldelse sker på skrift til Palle Holck på vindingebk@gmail.com .

Hvis du får nyt betalingskort, modtager du igen en mail med et betalingslink. Her kan du så betale, og det nye kort tilmeldes automatisk abonnementsordningen.

Bemærk at der ved udmeldelse på opkrævningsdagen eller senere ikke vil blive tilbagebetalt kontingent.

Er det sikkert?

Ja, dine kortoplysninger modtager hverken Vindinge Boldklub eller DBU. De behandles fortroligt og sikkert af QuickPay og Nets, der står bag betalingsløsningerne.

Kan jeg undgå abonnementsbetaling?

Nej, bestyrelsen har besluttet, at alle medlemmer betaler via abonnementsordning. Det valg er truffet for at minimere den tid, man ellers skal bruge på at rykke folk for betalinger. Husk på, at bestyrelsen er frivillige folk, der arbejder for din klub i deres fritid. Og den tid kan bruges på meget andet sjovere og mere udviklende for klubben end at rykke for betalinger.

Klubben ser gerne at som medlem/forældre melder sig til minimum en vagt, til et arrangement om året. Arrangementerne er af forskellig karakter, så der er noget for ethvert gemyt. Men fælles er hyggen, samværet, engagement mm. For mere, klik på eventgruppen.

Kontakt

Du er altid velkommen til at kontakte Klubben på vindingebk@gmail.com , hvis du har spørgsmål.

Indmeld dig via indmeldelsesboksen her på siden.

Luk